Äntligen!!

Nu har jag fixat septum piercing. Det gick snabt och enkelt. Bestämde mig i söndags och igår (tisdag) smälde de. Jag fick med mig ronja och vi knallade direkt upp till evolver och så sa jag bara rakt ut, "jag vill pierca mig har ni dropp in?" svaret jag fick från andreas var så enkelt som "okey, vart?" sen skrev jag på lite papper, gick in i et mystiskt rum(grrr hahahahah) fick en tång i näsan, sedan en nål, lite smärta o sen va de klart! :D Helt fantastiskt, och nu har äver ronja fårr uppleva min adrenalin kick som jag får när jag piercar mig eller gaddar mig. Hon tyckte jag var jobbig... hahahaha ääääh woonerbaaar!!

Dålig bild pån men jag gillaren:G


Igår va de party hos alexandra btw, skit najs me bara sos brudarna!
Och imorn blir de utgång på boggan!! äntligen hahahah


Puuuusss


Åh underbara tider!

Har fått ett fullsmockat usb med massa bilder från ronja, och gud vilka härliga bilder! Älskar er mina kära vänner!

      

         
Sommar i lysekil!

     
Weekend i stockholm, Rammstein o hotellfrukost<33

     
Fullt ös meedvetslös på peace & love, bokstavligt talat! haha

Orkar inte ladda upp fler bilder men kan ju tillägga att de va hela 404 charbiga bilder på detta lilla usb ;D

Puss



Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Ah visst!


Ansiktstatueringar..

kan vara sjuuukt snyggt! Men kan samtidigt bli to much, och då menar jag verkligen too much...


Lizardman har ni säkert hört talas om, kul grej men nja lite för mkt tycker jag faktiskt ;D
Även fast jag brukar gilla sjuka grejjer så e detta to much. Men i love hans tongue split! me want!!


Okey, detta va ju bara tråkigt! Jag menar ska man nödvängigtvis göra en tattoo över hela jävla fejjan så ha lite fantasi förfan haha! Thats my thougt..


OS i all ära, men i pannan? aja frivilja... Gillade inte ngn utav hans ansikts gaddningar.


Ennu en galet ful tatto, och denna va ju inte para fult motiv utan även dåligt gjord. Ser bara sjukt kladdigt ut!

Ne tacka vet jag kat von d's stjärnor, de e lagom att ha i ansiktet ;D



Men sen så tycker jag att rästen av kroppen ska ni fan fylla me bläck så mkt de bara går!! Men tänk på att inte bara göra stora fula tribaler eller liknande för att täcka huden, utan gör snygga färgrika motiv! De gillar jag, can't wait tills jag har kommit så långt att jag har sleevs o backpice osv :G fan va jag älskar ink!

(ah och juste. Kom ihåg att allt detta e mina åsikter så om ngn annan tycker tvärt emot, varsågod de e dina åsikter. Jag har mina som sagt! så inget e rätt eller fel)

PEACE!!


Kväll

eller natt kanske man ska säga... klockan är ju faktiskt tio min över tolv:P Jag sitter o kollar på jurasic park som går på fyran och blir skit rädd vid vissa scener haha! Spelar även in den på vår inspelnings bara box, kan va kul att ha ju.. Egentligen så är jag jävligt sugen på att dra på en Harry Potter film, får göra de efter jurasic park. Blev sugen efter att ha kollat så mkt HP på datornxD

haha vet ni vad jag just kom på, jag ahr konstiga kvälls ritualer! Måste alltid ha mineralvatten bredvid sängen och finns inte det måste jag ha ngt annat drickbart, måste även ta ett glam med minst sex isbitar i som jag äter upp innan jag lägger migx) lite så konstigt.. men insåg nu att jag gör verkligen detta varje kväll också. Sitter just nu med ett glas med is, och dricker på mitt mineralvatten. herregud xD

Vi fick student mössorna igår!! Shit nu känns de ätt de är nära, hela klassen blev på bra humör o vi sjöng student låter o grejjer. Underbart!
Caroline OPsos


Säger godnatt nu även om jag kanske inte lägger mig än;)



Harrypotter + Tatueringar = <3

Jag och min kusin har någonslags konstig besatthet utav harry potter och tatueringar (jennica är värre haha), så ah va är inte bättre än just harry potter tatueringar då? ;D Jennica har redan börjat planera på en hel Potter sleve, medans jag tänker mig ngt lite mindre än så länge, (endast för att spara plats till annat hehe). Men hennes tattoo lär bli grym iaf! Här kommer lite bilder på hur andra har valt att hylla HP i en tattoo!


Här har vi en rätt stor tatuering som är as ball! haha öreställer då herry, hermione och ron. Voldemort är även med på ett hörn. Tror detta är ett dvd omslag om jag ska va ärlig ;D


Här har vi en tidvänadre, nivet en sån som Hermione får i bok nummer tre tror jag det är om jag inte är helt ute och cyklar. Ni vet när hon har valt för många kurser så hon måste åka till baka i tiden så hon kan gå på alla;) Dom använder den även för att kunna rädda Sirius, Vingfåle och någon mer som jag inte minns nu. Aja ni hajar kanske. Rätt rolig tatuering tycker jag, jag skulle lätt kunna tänka mig göra en sån!


Här har vi en brud so har vågat sig på en scarification i pannan ala HP, lite vågat? ah de tycker jag, men jävligt coolt ändå! Min kusin har också ett HP ärr, dock har hon valt att sätta sin på handen (bra val tycker jag haha). Jag giller idén as mycket och vill också ha mig ett HP ärr, men inte i pannan ;)


Vill ni se fler hp tattos så säger jag bara google is your friend!!


PEACE!!


Förändring!!

Jag har genomgått en biiiig change så att säga, jag har gått från att ha varit blond i de senaste yra åren och sagt att jag aldrig ska färga börkt till att bli en redhead! And u know what?! I LIKE IT!

Ni får la en bild dåe ;D


Tadaaaa!


Septum

En sjukt snygg piercing som jag är sugen på är septum, fast alla som jag känner HATAR den piercingen och trotsig som jag är så gör det ju bara ännu mer att jag vill göra en! haha får se hur det blir med det, har hört att de gör jävligt ont, men de e de ju fan värt, lite smärta i ngr sec o sen e man skit snygg haha!


Denna piercing görs alltså i näsan, i "väggen" mellan näsborrnarna, i de mjuka längst fram eller va man ska säga haha.




Skit coolt tycker jag, alla som funderar på detta, go for it förfan! Jag ska fan göra den, nån gång iaf haha :D



Musik

Asså min relation till musik är välldigt konstig har jag kommit på, eller inte konstig, men jag älskar verkligen musik! Kan bli helt sjukt glad när jag lyssnar på en speciel låt, eller helt i extas närstan som om jag trippade på något haha. Musik är det underbaraste som finns. Nu har jag suttit och kollat på massa klipp från arvika och P&L -09 så nu kan jag inte vänta till festevalsommaren 2010! Jag var ju på P&L förra året och det var grymt, iår blir det metatown och förhoppningsvis även Arvika! vore så jäva guld! Aja va bara tvungen att få ut lite utav all denna lycka eller vafan de e som jag fick nu när jag kolla alla klippen på youtube ;D


Byyye

Bodymodification

Tja, funderar på att göra detta till en liten BME blogg, har ändå inget kul o säga om va jag gör om dagarna eller så. Men Tatueringar och piercinar e ju alltid rologt, så kan ju försöka uppdatera med lite sånt kanske.
Jaja blir la lite både och antar jag:P

Idag har jag iaf bara tagit det lugnt, städat lite och lagat mat. Blev årets första grillning idag och guuud vad gott det var!!

En bild från rammstein konserten, detta va sissta låten. Engel



Love



Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag gjort iallafall. Är leig från skolan idag så ligger bara och slöar i sängen just nu, är faktiskt ledig imorn med men då bär det faktiskt av till Jönöping med min b-rud! Alltså ronja;) Malin skulle också följt med egentligen men hon dissar oss som vanligt?  så de blir bara jag o ronja, om vi inte hittar ngn annan liten skit som vill med. Fan då jag ville ju ha med mig en till med körkort så vi kunde ha turas om lite att köra, men aja ;D

Idag ska jag bara ta det lugnt, och plugga... Kanske åka ut till stallet en sväng. Vi får se;d

:*











Tisdag

Va ett tag sen jag skrev nu igen, men skit samma. Har hänt en del saker faktiskt, jag har bland annat fått körkort och hämtat min balklänninig :D Sen en massa mer grejjer.
Och juste får ju inte glömma rammstein! det var det bästa jag någonsin sett i hela mitt liv, lir helt snurrig bara jag tänker på det xD

En lite nyare bild på moi! hähä





:*

RSS 2.0